DER ER "RISIKO" FOR… AT DU LYKKES

Coaching sætter fokus på dig, og det der er betydningsfuldt for dig.

Du har din helt egen særlig sammensatte personlighed – med alt hvad det indebærer på godt og ondt. Den historie vi fortæller om os selv har en tilbøjelighed til at blive til virkelighed. Den er med til at vise, den måde vi betragter vores ståsted i verden på.

Måske er din historie om dig slet ikke sand. Måske har andre en fortællinger om, hvordan du er som menneske? Måske har du fortalt dig selv, hvilke karaktertræk du besidder? Måske er det sandheden, måske ikke? Men højest sandsynlig er du meget mere end det!

Som menneske indeholder vi mange fine kvaliteter. Fine kvaliteter, der tit bliver overskygget af frygt. Frygten for at fejle, være ensom, blive valgt fra, ikke være dygtig nok, ikke være klog nok, ikke være god nok, ikke være pæn nok, ikke være rigtig… Måske genkender du det?

Jeg synes, at vi skylder os selv at åbne op for en større selvindsigt. En indsigt, som udforsker vores inderste kvaliteter og styrker. Derved kan vi være i verden med en stærkere kerne og et mere stabilt fundament.

Ønsker du en større indsigt i, hvem du er? Vil du gerne være en bedre og mere balanceret udgave af dig selv? Måske drømmer du også om at lykkes mere?

Giv dig selv et kærligt skub i den rigtige retning, og skab et liv med det som har betydning for dig!

Vær modig - Lev smukt

Få min hjælp til....

null

Kost

Mangel på strålende sundhed ?

Skab et sundere liv uden at gå på kompromis med nydelse. Få hjælp til præcis de justeringer der skal til, for at skabe et mere strålende liv.

Læs mere
null

Søvn

Træt af at være søvnløs ?

Få hjælp til at fremme den gode søvn og få skabt et hensigtsmæssigt søvnmønster. Søvn er fundamentet til et smukt og balanceret liv.  

Læs mere
null

Stress

Mærker du fravær af nærvær ?

Skab balance i livet og bliv mere skarp på dine værdier. Få hjælp til at sænke stressniveauet. Lev det gode liv – fri for stress.

Læs mere