MÆRKER DU FRAVÆR AF NÆRVÆR

Hos mig får du nemme og brugbare redskaber til hurtigt at mindske stress. Redskaber du fremadrettet kan bruge til at skabe et liv fri for stress og med mere balance, glæde og nærvær.

Stress rammer rigtig mange mennesker. Når du er stresset, mærker du fravær af nærvær. Du har simpelthen glemt at være nærværende med dig selv – glemt at lytte og mærke efter. Man kan godt sige, at du har overhørt dig selv.

Vi klarlægger årsagerne til din stress og lægger strategier til, hvordan stressniveauet sænkes og fremadrettet bedre kan håndteres. Vi taler om stress-fælder, behov, prioriteringer, tidsperspektiver, vaner, mønstre, og overbevisninger.

I Mindfulness Stress Coaching arbejder vi sammen hen mod at balancere hverdagslivet og dine livsværdier – så du igen kan føle dig forelsket i livet og leve smukt!

Vær tro - Lev smukt

Få min hjælp til....

null

Kost

Mangel på strålende sundhed ?

Skab et sundere liv uden at gå på kompromis med nydelse. Få hjælp til præcis de justeringer der skal til, for at skabe et mere strålende liv.

Læs mere
null

Søvn

Træt af at være søvnløs ?

Få hjælp til at fremme den gode søvn og få skabt et hensigtsmæssigt søvnmønster. Søvn er fundamentet til et smukt og balanceret liv.  

Læs mere
null

Stress

Mærker du fravær af nærvær ?

Skab balance i livet og bliv mere skarp på dine værdier. Få hjælp til at sænke stressniveauet. Lev det gode liv – fri for stress.

Læs mere